Vrouwencafe 

Vrouwencafe in het Nannenberghuis

Elke laatste donderdag van de maand  en af en toe op een andere avond gaan we ook in 2020 wederom het vrouwencafé organiseren in het Nannenberghuis. 

Op deze avonden willen we of een spreker, een artiest, schrijver of iemand die iets leuks te vertellen of te presenteren heeft een podium bieden, ook de bingo en de pubquizz organiseren we tijdens deze vrouwenavonden. Na afloop kan er dan gezellig nagepraat worden. Hierbij staan we als bestuur van de stichting "Ons Huis" open voor suggesties, want we moeten deze avonden met ons allen gaan maken.  Met deze avonden willen we graag mensen bij elkaar brengen en de saamhorigheid onder alle vrouwen in ons dorp bevorderen.  De toegang voor deze avonden zijn gratis, zodat ze voor een ieder toegankelijk zijn en iedereen (vrouwen dus)  is van harte welkom. Het item van de avonden kun je vinden op de agenda.

 

Heb je een leuk idee voor deze vrouwenavonden, of wil je zelf een presentatie geven, schroom niet en neem contact op met Mientje van Neerbos via de mail mvneerbos@outlook.com.

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb