Flexwerkplek in het Nannenberghuis te Dodewaard.

Thuiswerken en u zoekt af en toe een rustige werkomgeving , dan bieden wij u de gelegenheid gebruik te maken van het Nannenberghuis.

U kunt hier gebruik maken van een keurige ruimte, een kopje koffie of thee drinken en het Nannenberghuis is te huur per dagdeel. Ook kunt u hier op gepaste afstand van 1,5 meter een afspraak inplannen. In het Nannenberghuis is wifi, een beamer en airco aanwezig. Naast het Nannenberghuis is voldoende parkeergelegenheid.

I.v.m. het Coronavirus en veel mensen thuiswerken, kan het Nannenberghuis gehuurd worden als flexwerkplek. 

Het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld even een rustige werkruimte nodig hebt om online te vergaderen, te solliciteren, rustig met collega wilt overleggen. 

De beschikbare ruimte in het Nannenberghuis is ongeveer 80 m2 groot en hier kun je met maximaal 4 personen op ruim 1,5 afstand overleggen.

Wij bieden een keurige werkruimte ter beschikking aan tegen een vergoeding van € 40,00 per dagdeel. Dit is van 8.00 t/m 12.00 uur of van 13.00 t/m 17.00 uur of de avonden van 18.00 t/m 22.00 uur. De vergoeding die wij vragen is inclusief koffie of thee, het gebruik van wifi, beamer of airco. 

Heeft u interesse om gebruik te maken van het Nannenberghuis, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.