Tapas Workshop oktober 2020

Gepubliceerd op 5 september 2020 om 20:41

Tapas workshop bij het Nannenberghuis.
Vanwege het grote succes van de eerste Tapas Workshop willen dit een vervolg geven. We gaan opnieuw een overheerlijke en gezellige TAPAS workshop organiseren, buiten onder een overkapping naast het Nannenberghuis. Dit is met elkaar wederom genieten van een gezellige middag onder het genot van gezellig samen koken en eten. Echter wel op onderlinge afstand van 1,5 meter conform voorschriften van het RIVM en er is BHV aanwezig.

Inge Roelofs zal jullie ontvangen met een heerlijke Spaanse rode of witte wijn en olijven en leuke typische Spaanse muziek en ondertussen wat vertellen over de Spaanse keuken en het ontstaan van de tapas.
Hierna gaan we onder begeleiding van Inge langzaam aan over tot het bereiden van de eerste Tapas, daarna heffen we het glas op een gezellige middag en gaan we verder met de tweede en derde Tapas gerecht. Bij alle Tapas zal een passende Spaanse wijn, of non-alcoholische drank worden geschonken.

Het betreft de volgende data:
Vrijdag 2 oktober 2020 - 16.00 t/m 19.30 uur
Zaterdag 3 oktober 2020 – 15.00 t/m 18.30 uur
Zondag 4 oktober 2020 – 15.00 t/m 18.30 uur

Dit complete arrangement kost € 42,50 (inclusief dranken en alle ingrediën-ten), bij een minimale deelname van 10- en maximaal 14 personen.
Wil je deelnemen aan deze Tapas workshop meld je dan aan voor 15 september 2020.


Aanmelden kan via de mail: apvandevoort@gmail.com of of mvneerbos@outlook.com met vermelding van je naam en telefoonnummer en naar welke datum jouw voorkeur naar uitgaat. Als je alle data kunt, dit graag ook even vermelden. Mocht blijken dat er voor be-paalde data geen animo is, dan gaan we groepen samenvoegen. Uiteraard in overleg!


Deelname is geheel op eigen risico en de Stichting Ons Huis, noch Inge Roelofs kunnen aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade. Bij minder dan 8 aanmeldingen kunnen we de workshops niet door laten gaan.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb