Plannen en activiteiten voor 2021

Gepubliceerd op 27 januari 2021 om 12:13

Helaas ivm het Coronavirus kunnen we momenteel geen activiteiten plannen in of naast het Nannenberghuis. Eind vorige jaar hebben we als bestuur van Stichting Ons Huis een overleg gehad met Folkert Kooistra van Welzijn Rivierstroom, samen hebben we leuke activiteiten bedacht om deze overdag in Nannenberghuis te organiseren. En dan niet alleen koffiedrinken samen, wat ook erg gezellig is, maar ook eenvoudige activiteiten te organiseren als bvb; kaarten, voorlichtingsbijeenkomsten, hulp bieden aan inwoners om een weg te zoeken voor/door bepaalde regelingen en diensten, repaircafe en ga zo maar door.

Graag willen we dat het Nannenberghuis overdag ook zijn deuren kan openzetten en een grotere rol gaat spelen om mensen te verbinden. Een gebouw waar ook overdag de deur letterlijk open staat voor iedereen, waar mensen zich welkom voelen. 

Hiervoor hebben we natuurlijk ook vrijwilligers nodig, maar dat zal in Dodewaard geen probleem opleveren, Dodewaarders hebben dat dorpsgevoel, "met z'n allen de schouders eronder te zetten". 

Als we straks het Coronavirus onder controle is en we weer activiteiten kunnen en mogen organiseren, zullen we zeker een beroep doen op een aantal mensen uit onze gemeenschap, om u vrijwillig in te zetten voor de leefbaarheid en saamhorigheid in ons dorp. 

Daarom: vrijwilligers bij het Nannenberghuis zijn altijd welkom. 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.